RAINY DAY

 
Regnig dag idag, inte så mycket som hänt mer än att jag nu har lite ledigt torsdag-söndag vilket känns obeskrivligt skönt. Att jag dessutom ska till Liseberg på fredag gör ju att vädret inte spelar så stor roll nu. Mamma och pappa har i alla fall fixat iordning god mat nu och sen får jag väl se vad mina planer för kvällen blir, ses!
 



FASHION INSPIRATION

boho chic
 
 
Eftersom jag gjorde detta kollage i polyvore kunde jag inte fixa inlägget superfint, men hoppas ni tyckte om det ändå och fick lite inspo inför sommarens kläder. Detta är i alla fall vad jag kan tänka mig att ha på mig!
 



HAPPY

 
Åh, så himlans mycket saker som händer kring mig. Än så länge bara bra grejer vilket känns såå bra.
Kan inte riktigt berätta vad det är mer än Lisebergsresan på fredag så det vet ni. Men annars har det inte hänt så mycket mer idag. En helt okej skoldag med korta lektioner osv. Nu har jag iallafall annat för mig, vi hörs senare! 



ÅRE 2014

 
Haft ett underbart lov, sol varenda dag och fem dagar fulla med skidåkande, andra aktiviteter och god mat. Alltså vill bara göra om allt och fast de 14 timmarna (tåg+väntetider) som det tog till Åre var jobbiga kändes det ändå värt när man stod där på toppen. Så det va najs, sedan var ju maten himmelsk också och Broken är verkligen mitt nya favoritmatställe såå goda hamburgare. Är dock ledsen att bloggen fått stå still men 4 tidsinställda inlägg kom inte upp men nu är jag tillbaks men dock inte lika pepp på skolan imorgon, kram!



Åre 2014

#edge #åre




MÅNDAG

 
Måndag idag och jag är troligtvis på väg till Åre nu, så har laddat upp med tidsinställt inlägg. 
Är här hela veckan eller ja måndag-fredag så kommer bli superkul men detta betyder ju att bloggen kommer bli lite lidande, men bloggar troligtvis lite via mobilen och så kanske det blir någon film från videofyme om jag hinner!
Men vi hörs i nästa inlägg, kram!



ÅRE IMORGON!

bildkälla
 
Imorgon sätter jag mig på tåg mot Åre, eller rättare sagt först buss och sedan tåg. Kommer ta massa timmar, vet inte riktigt hur många men kommer förmodligen vara väldigt rastlös. För tillfället håller jag på att packa, eller ja det går ju sådär. Så mycket som ska med och man är ju alltid lika rädd att man ska glömma nåt. Men berättar mer i nåt annat inlägg i veckan, kram!



MAYBELLINE THE GREAT LASH

 
Tänkte tipsa om en av mina favoritmascaror då detta är något jag själv har svårt att hitta, detta är alltså Maybellines "Great Lash" mascara. Anledningen till att jag tycker om denna mascara så sjukt mycket är för att borsten är superliten och därför väldigt bra när man ska komma åt underfransarna. För hur störande är det inte när man verkligen blir nöjd med sin bas (foundation, concealer & puder) och sen så råkar man kladda mascara under ögat och måste sminka om det området! Mascaran är inte dyr alls heller, och finns på bland annat Lyko.
Så vill ni beställa den eller bara kolla in Lykos hemsida, klicka HÄR! 



pastellhår ♥

 
helt kär i pastellhårfärger, eftersom jag planerar att få en lite ljusare hårfärg till sommaren kommer det också gå att tillfälligt tona håret i sådana här färger. Tror definitivt att jag kommer göra det, om jag vågar vill säga.
 
Lite info om dagen btw, ätit påskgodis från mitt påskägg, hängt hos mormor i solen och handlat lite nödvändigt inför veckan helt enkelt. Bra dag och dessutom är jag såå glad för att det bara är lördag och inte söndag som jag trodde när jag vaknade imorse, haha!



GLAD PÅSK!

bildkälla
 
Har idag haft min sista skoldag innan påsklovet vilket känns amazing, har nu tre dagar hemma och sedan åker jag till Åre från måndag till fredag. Händer så sjukt mycket runt mig nu och efter två prov och en inlämning denna vecka är jag värd lite ledigt. Har så mycket kul på gång både nu på lovet och sen efter, Åre, Liseberg, Stockholm osv. Känns bara superbra! 



TISDAG - nationella proven

 
Bra dag trots massa plugg & fysiknationella. Fick också lite bloggmotivation när mina vänner tjatade på mig lite extra! Idag har jag dessutom varit ute och sprungit, 3km förvisso men bättre än ingenting eller vad säger ni? 
Nu blir det räkmacka och mys med familjen, det låter rätt bra nu! kram!
 



LÄNKBYTE

gå nu in och kika på Emmas blogg, hon har superfina inlägg och skriver om det mesta som händer i hennes liv!
Tycker absolut ni ska dit nu, KLICKA HÄR!



NAMNINSAMLING

 
Vill ni lika gärna som mig att det ska komma en till Twilightfilm, klicka då på bilden för att stödja tv6 namninsamling så finns chansen att vi får EN TILL FILM!!
 



BABYLIPS

 
Två babylips landade i måndags ner i brevlådan, blev lite överraskad då jag faktiskt vunnit dem från maybelline/blogg.se. Vann i färgerna/sorterna "pink punch" & "hydrate" Supernöjd med båda två och det rosa luktar verkligen glass, haha! Nu ska jag dock ner och kolla let's dance, vi hörs!



Läger ♥

 
Ledsen att uppdateringen har varit superdålig under helgen men jag har faktiskt varit borta på läger från fredag till söndag. Har haft det hur bra som helst, ätit massor av god mat och gjort roliga saker liksom. Allt från att spela kort mitt i natten till att klara av en teambuilding-bana (hahaha) och massa annat! Lovar bättre update nu i veckan, och imorgon ska jag till gymnasiet jag ska gå på i höst!



sjuk och mysig solnedgång

Började kvart över åtta i skolan idag med nationella prov i engelska, som förövrigt gick sämst. Sedan hade jag bara en till lektion innan lunch så det var ju helt okej. Dock har jag mått dåligt hela dagen pga halsont, nästäppa och huvudvärk. Men klarade nästan av hela dagen eller jag gick hem innan sista lektionen och sov. Nu mår jag aningen bättre så vi får se om det blir skola imorgon, men vi hoppas på det! ♥ xoxo



SNAPCHAT

 
stämmer in rätt så bra, men vill ni ändå skicka en snap till mig heter jag blackfall
 
Tänkte berätta lite om dagen också, började med svenska nationella på morgonen som gick superbra och sedan har jag genomlidit resten av dagen med halsont, täppt näsa och feber, kul va? Nä, men har gått rätt så bra ändå och mina fina vänner finns ju alltid där och roar mig!



RSS 2.0