Sämre uppdatering

Ledsen för den dåliga uppdateringen, befinner mig nämligen på Öland igen och har bara internet på få ställen så nu vet ni varför. Men lovar att lite inlägg samt videos kommer upp på tisdag! 




Soltatueringar

Har hittat en himla smart grej, nämligen Soltatueringar. Perfekt nu i sommar när man blir lite brun och vill smycka sin kropp. Jag beställde mina ifrån bloomy.se som har massor fina, tillexempel "the fooo" och 5sos man kan tillochmed designa egna! Kommer även lägga upp en review på dessa senare i veckan så håll utkik och kolla in Bloomy! 





inredning

interior
 
 
åh, så himla kul att sitta och kolla på inredning på massa bloggar, pinterest, weheartit och tumblr. Eftersom jag snart flyttar och får ett nytt rum ska det bli superkul att fixa allt med både möbler och smågrejer!
 



NY VIDEO "mina parfymer & bodysplash"

Hur har ni det i värmen? Har själv varit vid sjön hela dagen och solat och badat, väldigt skönt men är lite utslagen nu eftersom jag har druckit alldeles för lite vatten. Annars har jag spenderat lite tid framför datorn och redigerat en video jag spelade in för några dagar sedan och nu är den äntligen uppe, så hoppas ni gillar den!
 
 



GRATTIS LILLEBROR!

Igår var det fullt med födelsedagsfirande, upp på morgonen och sjunga för lillebror som fyllde hela 13 år? Tiden går lite för fort, haha! Vi gick ut och åt gott och resten av dagen spenderade han framför sitt nya playstation medan vi andra förberedde för överaskning av farmor som snart fyller 60! Hon blev verkligen förvånad och på eftermiddagen begav vi oss iväg för att se diggiloo vilket var supermysigt. Så en lång dag med massor av kul gjorde att jag var väldigt trött idag, orkade mig ändå med på en promenad och lite ärenden i värmen. 
 



mysig kväll vid sjön.

Igår åkte jag och tre kompisar moppe ut till klipporna vid en supermysig sjö och badade, tog lite kort, åt massa gott och hade en allmänt bra kväll! Var supermysigt verkligen och vi bestämde att vi snart måste göra om det, hela gänget!
 



HAR JAG BÖRJAT MED YOUTUBE?

 



hemma ♥

Hemma efter åtta dagar på Öland, haft det supermysigt verkligen men skönt att komma hem! Här kommer lite bilder från campingens badplats vid havet, supermysig.
 



Regnig syn.

regnet fortsätter ösa ner idag också, så kvällens planer är bara mys i husvagnen med lite godis osv framför victoriadagsfirandet på tv:n. Imorgon åker vi hem vilket känns sådär, Öland är ju så himla mysigt men är ju ändå skönt att komma hem till Wifi och netflix haha, eller ja alla mina fina kompisar! Så hoppas ni får en bra kväll, kram! 

mysiga ställe ❥




regnig dag

Även idag var vädret sämre och det har mest regnat, hur som helst bestämde vi oss för att bege oss mot Borgholm eftersom det händer lite när det snart är Victoriadagen, dock var det inte supermycket i år men pappa vann i alla fall biljetter till Kalmar-Malmö FF så det ska dem se på lördag. Annars har det varit en lugn dag och ikväll väntas tacos och VM-finalen. Heja Argentina! 





roadtrip

Eftersom hela familjen bränt upp sig efter några dagar vid poolen bestämde vi oss idag för att ta en roadtrip kring Öland. supermysigt och vi stannade vid några loppisar och till sist för att köpa fika. Älskar att göra sådana saker när vädret inte är perfekt och man inte har så mycket annat att göra, på tal om vädret kom regnet idag vilket suger men ska tydligen bli bättre snart så sak samma! 





Öland

Äntligen har värmen kommit och vi har faktiskt haft sol de tre dagar vi nu spenderat på Öland. Så skönt och imorgon om det blir bra väder ska vi köpa entré till poolen igen då den är så fin och mysig. Har dessutom filmat massor med telefonen+undervattenskal och lovar att ladda upp när jag kommer hem! Kram!

Min lillebror 



9 juli

Har spenderat hela dagen vid poolen, har dock bränt mig väldigt mycket trots hög solskyddsfaktor, inte så bra.
Dessutom har vi nåtts av besked att en cancerkämpande bekant endast 17 år lämnat jorden, väldigt svårt att hantera och INGEN ska behöva genomlida denna hemska sjukdom. Så alla tankar på henne samt hennes familj. 



What's in my bag ♥

 
Har som ni kanske ser börjat ladda upp youtubevideos igen, dock kommer det kanske inte upp några den närmsta tiden (någon vecka) då jag ska på semester! Om vi har tur kanske det blir någon vlogg!



HAUL

 



drömresemål - språkresor

Skuller verkligen vilja åka iväg på språkresa, kanske till Malta eller England eller allra helst USA. 
 
MALTA
Sol, värme och perfekt dykvatten - åk till Malta på språkresa med oss.Öva din engelska och njut av sol och hav - åk med STS på språkresa till Malta.
 
Malta är ett av ställena jag skulle kunna tänka mig att åka på språkresa till, dels för det varma vädret och klimatet men också för att ön verkar så himla vacker. Och att få lära sig bättre engelska och umgås med nya vänner på ett sådant ställe vore inte annat än lyx.
 
ENGLAND
England är det klassiska språkreselandet.
Åk på språkresa med STS till hippa Bournemouth.
 
Skulle jag på språkresa i England hade nog platsen antagligen blivit Bournmouth eller Brighton då jag hört väldigt bra saker om båda ställena som språkreseorter. Verkar så himlans fint och åker man till Brighton brukar flera resor in till fina London ingå!
 
USA
Upplev din egen "American Dream" - åk med STS på språkresa till USA.
Åk på språkresa med STS till lekfulla Orlando.
 
Vilken tjej har inte drömt om att få åka till USA efter alla amerikanska filmer man sett. Skulle verkligen vara kul att åka till Orlando och uppleva Disney World eller kanske drömstaden Los Angeles och få spana in Hollywood och Beverly Hills. 
 
bilderna ägs ej av mig utan av STS, inlägget är inte sponsrat. 



H&M

När jag för ett tag sedan fick reda på att Ashley Benson skulle vara ansiktet utåt för hm's nya dividedkollektion slog mitt prettylittleliars hjärta ett extra lyckoslag! Vill nu ha allt från kollektionen, farligt farligt!

 



sista dagen kvar

Har alltså bara en ynka dag kvar att jobba, helt sjukt hur fort tre veckor kan gå faktiskt! Nu väntas ledighet i ungefär sju veckor vilket känns sådär lagom skönt trots att det faktiskt lite tråkigt att lämna jobbet.  Dessutom ska vi troligtvis åka till öland under semestern också om vädret blir bra någon gång vill säga. Har faktiskt inte så mycket mer att säga mer än att det varit en bra dag och trots massor stress och krängel på jobbet var det väldigt roligt!
Hoppas ni har haft en lika bra dag, annars kommer ju alltid en ny imorgon!
Sea stars
hade inte tackat nej till det här nu!



thursday

Veckan går fort och det är redan torsdag, jobbar idag förmiddag mellan 10 och 14 och ska sedan bara hem och ta det lugnt. Älskar verkligen att jobba det tidiga passet eftersom man hinner göra fler saker när arbetsdagen är slut. 
Dessutom är det min näst sista dag på jobbet och det känns faktiskt lite tråkigt att sluta trots att det blir väldigt skönt att få lite sommarlov för en gångs skull. Nu får vi bara hoppas på bra väder så jag kan spendera lite tid i solen och på stranden både här hemma och på "semestern" innan jag flyttar! Hoppas ni får en bra dag!
ska äta dena godbiten idag!



Modekungen

modekungen
 
Alltså hur perfekta är inte dessa sommarkläder? Vill ha allt nu och speciellt de blommiga shortsen! Hur snygga skulle dem inte vara till en enkel svart croptop och det röd-vita hårbandet! Vill ni kika in på modekungens hemsida där dom har ännu mera snyggt trycker ni bara HÄR och nu kan ni dessutom köpa och betala om tre månader så passa på!



regn varje dag

Blir så trött på vädret och längtar bara efter sol och värme. Idag är typ 237483 dagen i rad med regn och det känns sådär lagom roligt. Annars är det bra, jag har ätit en god frukost och ska snart göra mig iordning lite, hoppas ni får en bra dag! 

En bild på frukosten som tog slut



stay flawless

benefit
 
 
 



Sova

Lång jobbdag och jag är sådär lagom trött, men hur som helst har dagen varit väldigt bra. Har även haft lite kontakt med några företag gällande samarbeten som ni antagligen kommer få ta del av här i bloggen så håll ögonen öppna! 
Nya videon på videofyme, följ mig där: isabellans




RSS 2.0