dålig updatering

bildkälla 
 
Ledsen att jag bloggat så dåligt under helgen men livet kom lite emellan då jag har fullt upp med en snabb shoppingrunda med la famillia samt bara njutit av det fina vädret! Har ganska mycket att göra nu i veckan då det i skolan kommer vara svenska nationella prov (muntliga), engelska nationella samt ett fysikprov på fredag så hoppas ni tycker det är lugnt ändå! Kommer kanske fixa nåt tidsinställt och sedan försöka blogga minst en gång per dag, låter det bra eller? Idag har det för övrigt varit en bra dag, kunde dock inte vara med på idrotten pågrund av att jag har ont i halsen men det är ju som det är.. 



New in

 
Mamma beställde två träningslinnen från Newbody till mig, de är i funktionsmaterial och supersköna. Kommer använda dessa när jag är ute och springer i sommar eller när jag är och tränar så dessa blir helt perfekt!
 
update om idag: vanlig skoldag och inget intressant att berätta om det, haha!  



TACO-GLASS

 
Mamma och pappa hade köpt denna glass till mig och min bror (alltså varsin), den är ny hos GB eller har inte funnits sedan 90-talet så var tvungen att pröva den! Är typ en av mina nya favoriter dock lite krånglig att äta men ändå. Så nu när glass-säsongen äntligen har börjat har jag lovat mig själv att prova alla nya glassar innan Juni. 
Haha bra löfte enligt mig! ♥



Ny favorit sminkhemsida - GLAMAZON

 
För mig är glamazon helt nytt, har aldrig sett det förut. Fick för någon dag sedan syn på en länk på en annan blogg och gick in på hemsidan, alltså sminkhimlen typ då dom har produkter från Dirty Works, The Balm, NYX, EOS med mer. Så när jag har sparat ihop lite pengar ska det definitivt shoppas, kolla in hemsidan här!



Braid Shorts ♥

 
dessa shorts är så snygga och högmidjade shorts kommer vara så inne i år, dessa kostar dessutom bara cirka 200 kronor så passa på, klicka HÄR för att komma till shortsen och bubbleroom's hemsida!



Hissen till idrotten!

 
Alltså denna dagen har varit helt sjukt konstig. Vi började vid kvart över åtta som vanligt och skrev då engelska nationella till cirka elva och sedan hade vi rast till cirka 12 då vi åt lite mat. Sedan runt ett började idrotten då vi skulle vara på bottenvåningen (gymmet) och helt plötsligt hör vi vår idrottslärare ropa uppifrån att vi ska åka hiss ner, efter hon skjutsat ner de första fem och hon ska upp med hissen märker hon att någon är där och säger "Hjälp det är någon i hissen, Jesus, Klara kolla ner där" Då har hon alltså stängt in städerskan i hissen, haha!
Snacka om att hon fick en  utskällning av henne sedan! Alltså hur bra är vår idrottslärare inte, HAHAH!



DAGENS OUTFIT!

Dessa fina kläder hade jag på mig under skoldagen, har varit en lång dag där och pågrund av att jag inte kunde sova inatt har jag haft svårt att hålla fokuset på rätt saker! Dock har jag försökt mitt bästa och tror inte någon annan märkt av mitt halvdåliga humör och min trötthet i skolan, imorgon är det nationella prov i engelska. Dock tror jag det kommer gå bra, men nu ska jag åka på innebandyträning så vi hörs senare!



SVEN THORGREN

 
Alltså detta är sedan OS min nya crush, Sven Thorgren alltså ser ni hur söt han är? 
 
 
 
 



SKOLTIPS

 



GODISSUGEN

 
 
 



SUMMER 2014

summer 2014
 
 
allt från h&m, veromoda & ginatricot.
 
Detta är ett litet kollage på vad jag vill ha på mig under sommaren, fina klänningar, highwasted shorts, croptops och mysiga tröjor och dessutom är jag kär i bikinin.
 



promenad i solen

Mamma fick med mig ut på en långpromenad med hunden i skogen, verkligen superskönt och känner mig betydligt piggare nu! Är så fint utomhus nu när alla blommor börjar komma fram, fåglarna sjunger och solen lyser!
Kemi-uppgiften är ännu inte gjord, men skickade iväg ett mail till min lärare med lite frågor kring elektrolysen så det ska nog ändå fixa sig eller vad tror ni? 
 



kemi

sitter och skriver på kemi-inlämningen som skulle in för flera veckor sedan, allt på grund av den dumma elektrolysen. Vad är ens en elektrolys, kan någon förklara? Åh, vill inte heller lämna in ett halvdåligt arbete så att jag sänker mitt A som jag kämpade hårt för förra året. Idag är en såndär dag man bara vill sova bort för att man är på så sjukt dåligt humör och inte ens vädret är bra, men ska vi hitta nåt positivt är det ju bara cirka 4 veckor kvar till påsk och Åre-resan och efter den troligtvis Liseberg den andre maj alltså shit vad jag längtar efter ledigheten nu.
 
 hoppas på fler såna här sommarkvällar i år!



DAGENS INSPIRATION

 



Bilder - Hoffmaestro








HOFFMAESTRO

Var iväg igår med mina favorittjejer och kollade på Hoffmaestro, var såå sjukt kul!
Kom hem runt tre inatt och somnade runt fyra så blev en sovmorgon idag, dock bara till tolv vilket inte var så länge.
Idag tänker jag bara ligga i sängen och kolla film och äta tacos senare så detta blir nog en bra dag.
Lovar lite mobilbilder senare, nu får ni nöja er med några dåliga gamla bilder.
 



nationella och shopping

lång skoldag men nationella i svenska, skrev ett debattinlägg och det kändes rätt så bra så får hoppas på bra betyg nu! Efter skolan åkte jag ner på stan med mamma då jag ska på Hoffmaestro  imorgon och behövde en ny tröja, hittade en svart peplum-topp som jag tror blir perfekt! Så det är i princip vad jag gjort idag, inte mycket mer.
Bild från när vi var med i musikdirekt




pretty little liars season final.

Idag på första rasten i skolan såg vi på säsongsfinalen av Pretty Little Liars, helt sjukt vad avsnittet var bra!
Och seriöst, jag kommer inte kunna vänta tills i Juni på att säsong fem börjar. Kollar ni på "PLL"?
Idag fick vi dessutom reda på hur nationella provet i svenska läsförståelse gick, fick B där. Hade hoppats på ett A men var någon enstaka poäng ifrån. Men är väldigt nöjd ändå.



promenad och kvällsmat.

Tog mig i kragen och följde med mamma ut på en långpromenad med vår hund, så skönt och verkligen välbehövligt.
Sedan när vi kom in tog jag lite och äta och satte mig i soffan för att kolla tv, så skönt utan läxor denna vecka.
Fick även reda på att vi ska åka till Åre med konfagänget på påsklovet vilket är lite kul då typ bara en av oss kan åka skidor, men kommer nog bli supermysigt ändå att få åka bort med lite kompisar eller vad tror ni?
Åre ♥



Lång dag!

Äntligen hemma från skolan, har varit en lång och ganska jobbig dag trots rätt okej lektioner. Imorgon slutar jag tidigt plus att det är elevrådsmöte så jag slipper mattelektionen vilket känns rätt skönt. Nu ska jag äta och städa lite på mitt rum sedan kolla på nån film, mys.





beauty by H&M

beauty by H&M
 
beauty by H&M by blackfall featuring a moisturizing lipstick
 



måndag 2014-03-17

Måndag idag, kändes helt okej tills jag insåg att hela marken var full av snö imorse. Dock smälte allt som tur bort superfort men vädret har varit jättekonstigt idag, det har regnat, snöat, haglat, blåst och varit solsken så yes.
Hade även nationella idag så det tog ju upp typ halva dagen, kändes som det gick bra men har ingen aning. 
Nu ska jag snart på träning, pappa kunde inte skjutsa mig idag men ringde mormor så hon skulle köra mig, så snällt!
 



möblerat om ♥

Efter en superbra dag med Amanda och Rebecca och vi har varit ute och fotat och sedan fikat med massa kakor och en supergod passionfruktstårta. Åkte därifrån vid sju-tiden och handlade fika inför nationella imorgon.
När jag kom hem hade mamma och pappa fixat lite på mitt rum och sedan flyttade vi alla min säng till ett annat ställe, är supernöjd men måste fixa massa småfix innan rummet är klart men i slutändan blir nog allt perfekt!
hade ingen rum-bild så ni får nöja er med en gammal spegelselfie. 



Sunday

Söndag idag och trots nationella prov imorgon har jag ingen söndagsångest, alltså så skönt! Ska snart dra mig mot Amanda där Becca och hon ska möta mig för lite sällskap. Uppdaterar troligtvis mer senare, puss! 
Är ni taggade på nästa avsnitt?




lördag ♥

Lördag idag, känns lite tomt utan både mello och innebandy denna helg faktsiskt! Har inte haft något inplanerat idag, mest myst runt här hemma i mjukisbyxor och druckit te. Laddar upp inför den långa skolveckan ju!
Imorgon funderar jag på om jag ska skicka nåt sms någon kompis och se ifall någon vill hitta på nåt, foreveralone annars haha! Blir nog bra hur som helst eller vad tror ni? ♥
 
 
 
 
 
 
 
 



throwback

eurovisionvatten / hockey-vm / konfirmationsläger / eurovision song contest
 
 
Gjorde så otroligt roliga och minnesvärda saker förra året, bland annat hade jag lyckan att få vara i Stockholm 10 dagar och kolla på fem hockey-vm matcher sedan fick jag även gå på genrepet till Eurovision i Malmö bara någon vecka senare och sen som grädden på moset också åka bort på läger i cirka en vecka med kompisar!
 



benefit - wanties

benefit-wanties
 
vill ha allt från benefit, alla förpackningar är ju såå söta!



Missglamorazzi - ♥

 älskar att kolla youtubevideos och Missglamorazzi är en av favoriterna ♥



so-prov

Hej! Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat så mycket men jag har tränat till det två timmar långa so-provet jag idag haft. Annars var det en kort dag med de vanliga lektionerna. Nästa vecka har jag nationella på måndag och torsdag i svenska men bloggar ändå som vanligt.

Nu ska jag kolla serier 



språkresa

Funderat på det här med språkresa, är supersugen verkligen men är fortfarande lite tveksam. Har funderat att spara pengar (sommarjobb, barnbidrag med mer) för att åka nästa sommar, vart ska man åka? Har kollat lite på Malta som verkar supermysigt och hur kul som helst! Dock är jag pinsamt dålig på att spara pengar men jag ska verkligen försöka, haha!
Untitled
supermysigt ju!
 



åh så arg!

har tre annonser över bloggen nu, trots att jag tagit bort de gamla "bloggerfy-annonserna" och panoramaannonsen här på blogg.se men ingenting fungerar. Förhoppningsvis försvinner det då det inte var så igår, lite drygt dock då det ser ut som hela min blogg är en reklamsida när man går in här. 
 
edit: såg att Linn Ahlborgs blogg såg likadan ut så är nog ingen fara..



dagen 2014-03-12

kort dag i skolan med träning inför nationella proven och såvidare, skönt ändå. Sedan var det sjukgymnastbesök som stod på schemat, fast helt okej det också då det bara tog cirka 30 minuter. Nu ska jag sätta mig ner med lite skolböcker då det är prov i engelska imorgon och historiaprov på fredag vilket inte är lika bra haha!
blir såå glad av vädret! 




dagen 2014-03-11

Vaknade upp runt tio idag och inledde dagen med lite youtube & instagram, gick sedan ner till köket och åt en stor och god frukost. Har jag sagt att jag älskar studiedagar?  Sedan kollade jag tv:n, plockade fram min pretty little liars bok och gick ut i solen och satte mig och läste och lyssnade på poddar. Var även ute och sprang med mamma efter maten och alltså det var så skönt efteråt att vi firade med äpple-kanel-kesella, mums.
Hoppas ni har haft en likabra dag, annars finns ju en morgondag. Kram!
dryga tre månader kvar till sommarlov, underbart!!
 
 



Spring 2014 ♥

spring 2014
 
 
skulle inte klaga om dessa kläder fick flytta in i min garderob, såå fräsch och snygg outfit!
 



ny start!

Efter nästan tre månaders "provbloggning" på nattstad är jag än en gång tillbaka på blogg.se och med en ny fräsch blogg. Känner mig betydligt mer hemma här med allt ifrån hur inläggen skrivs till hur man kan fixa med designen. 
Körde även på en väldigt simpel design den här gången då jag tycker det är sjukt fräscht och snyggt! Vill ni veta nåt om mig kolla då in menyn → eller skicka iväg ett mail till [email protected]
 
 



RSS 2.0