Skolavslutning

lovar att de är aningen snyggare på riktigt! 

Fixade skor till avslutningen idag, fick bli ett par virkade ballerinaskor som jag är supernöjd med. Letade som en galning och är så glad för att jag faktiskt hittade ett par som matchade min klänning. Annars shoppade jag ingenting eftersom jag försöker spara pengar. 
Har i helhet iaf haft en bra dag och nu sitter jag och kollar lite speedway och vilar. 



KENZA?!

 
Hittade inga skor idag så blir troligtvis en sväng till Linköping imorgon för att leta lite mer. Hittade dock en foundation på lindex och eftersom den var på extrapris passade jag på, 129 kronor fick jag betala för loréal true match. Ganska nöjd, dock är färgen nu lite lite mörk men så snart solen kommer fram ordnar det sig!
Nästa vecka kommer eventuellt en "collective haul" då jag visar upp mina senaste veckors inköp, men kan inte göra nån förrens då eftersom mina klänningar kanske ramlar ner i brevlådan då. Nu ska jag dock fortsätta läsa lite bloggar, kram!



fredag.

Eftersom det kändes som lördag igår känns denna fredag ännu skummare, haha! Idag ska jag till stan för att leta skor till skolavslutningen som det är prick två veckor till idag. Jag är verkligen superpepp på det och jagvetintevad.
Är superpepp på massa saker inte bara i mitt "riktiga" liv utan också här på bloggen, men mer får ni veta nån annan dag. Tänkte också dela med mig av dagens tips, en bb-cream från Maybelline. 
 



ROOM INSPIRATION

Här är lite av den inspiration jag får från weheartit, älskar att kolla igenom bilder på både datorn och mobilen. Och att man kan "hjärta" bilder i mappar är superbra eftersom de då inte behöver ta plats i varken datorn eller på mobilen. Så till er som inte prövat weheartit, GÖR DET!



LÅNGHELG

En mindre bra dag idag pågrund av en hals som gör lite ont, men det går säkert över snart!
Har inga planer för idag, och inte heller för helgen. Kanske träffa nån av tjejerna och ta en fika eller hitta på nåt?
Nu ska jag kolla på lite serier igen så BYEBYE!



blomsterkrans - DIY

 
Denna blomsterkrans tillverkade jag för någon dag sedan, som ni ser är det fortfarande lite trådar jag ska klippa bort och såvidare men ville ändå visa kransen här i bloggen. Eftersom jag har svårt att hitta någon som jag tycker om utseendet på och också sitter riktigt bra valde jag att göra egna med hjälp av låtsasblommor. 
Funderar på att göra andra i flera färger men har inte bestämt mig än, dock är jag supernöjd med denna!



hm - divided

                        
           
Vill ha typ alla kläder från Divided på H&M, alltså i år är allt såå fint. Får värsta sommarkänslorna av kläderna och önskar att jag kunde köpa allt, nåja två klänningar är ju faktiskt på väg till mig nu! :))



Borta bra men hemma bäst

Bästa kojbyggaren! 


Efter en heldag i Stockholm och två dagar hos farmor och farfar känns det rätt bra att äntligen vara hemma trots att jag haft det såå bra. Stockholm var underbart med cirka 25 grader, bra umgänge, shopping och god mat! Sånt borde man göra oftare, landade sedan hemma en natt och åkte dagen efter till farmor och farfar och umgicks med mina småkusiner, supermysigt det också. 




BLOGFAME - TJÄNA PENGAR PÅ BLOGGEN

 
Skaffade för cirka två månader sedan ett helt GRATIS medlemskap på blogfame där man genom att skriva om olika hemsidor på sin blogg kan tjäna pengar, även om man inte har jättemånga följare fungerar denna sida bra för att tjäna pengar. Du kan även göra olika kollage som också kan vara väldigt bra till bloggen. Vill du veta mer, klicka HÄR!



STOCKHOLM

Alltså att det var sista skoldagen för veckan idag gör mig så sjukt glad! Har dessutom lämnat in alla de inlämingar vi har haft och kan äntligen koppla av lite. Detta betyder också att jag har mer tid för bloggen och imorgon åker alla nior på skolan till Stockholm, ska verkligen ha superkul och bara umgås med mina kompisar!
Har bestämt mig för att även göra lite videos till bloggen, kanske några "vloggar" via videofyme och sedan "hauls" och liknande via min youtubekanal, vad tycker ni?  Låter det bra?



Kort skoldag

Bra dag med ganska kort skoldag, har sedan vart nere på stan med mamma och handlat nytt schampoo och balsam och sedan lite nagellack och läppstift. Tog när jag kom hem en löptur på runt 5 km vilket kändes bra för en gångs skull.
Hoppas ni också haft en bra dag!






måndag igen

Dagen i skolan rullade på, hade massvis med rast då idrotten va inställd. Hade dessutom möte med avslutningskommitén där vi pratade lite om själva avslutningen och niornas finmiddag. Känns som allt kommer bli perfekt och jag är verkligen supertaggad! När jag kom hem åt jag lite och sen råkade jag somna och vaknade med migrän, inte lika kul. Fick därför hoppa över långpromenaden med mamma och vila istället och ladda om inför kvällens ishockey match då Sverige möter Italien! 

Fler såna här myskvällar på balkongen också! 



trött

Inne på slutspurten av nian, strävar efter höga betyg och kippar samtidigt efter andan. Det är så mitt liv ser ut nu, all min lediga tid spenderar jag med nära och kära eftersom jag flyttar hemifrån för att börja gymnasiet om cirka 90 dagar. Allt är så konstigt och mitt i detta kaos vet jag inte riktigt vad jag ska lägga tid på. 
Försöker nån gång ibland bara vila ut och inte göra någonting, men har väldigt svårt med det. Som ni kanske förstår kommer bloggen därför hamna lite i skymundan, bloggar när jag har tid och lust och antagligen med lite fulare inlägg osv men jag hoppas ni förstår och vill hänga med ändå!
 throwback 
 



Skolavslutning

Här under hittar ni lite grejer som jag absolut skulle tänka mig till skolavslutningen om jag inte redan hade köpt klännig, men  ni kan ju kolla in om ni vill! (länkar finns under bilden)
 
 
 
 
Fanny / All Star Canvas Ox / Plain Platform Sandal / Belted Lace Dress / Tropical Waffle Bow Belt Dress / Paola Dress / Nailpolish
 



good morning!

 
 
 
Nu ska jag snart cykla mot skolan för en kort dag och efter det lite möte med elevrådet, inte jättekul att stanna kvar i skolan efter att man slutat dock kanske det blir fika och i sådana fall är det kanske värt det, eller? Vi hörs i alla fall mera när jag kommer hem!



Haha!

Vet inte ens vad min hand håller på med här? Vad hände liksom. Nog pratat om det, nu lite prat om dagen.
En ganska bra sådan med lite häng i skolan och sedan hem och käka lite, sjukt tråkigt kanske men faktiskt allt mina dagar består av: skola och mat! 



Forever 21

Tänkt uppdaterat mera under helgen men först ville Gimp inte funka, sedan inte polyvore och som gräddet på moset inte heller vårt kära internet, bra helg! Idag är jag så sjukt trött efter allt och trots att läxorna ligger på hög spenderar jag min lediga tid med att slöa framför soffan. Har också hunnit shoppat två klänningar på hm's hemsida också, upps. Postar nu också ett litet kollage på finfina saker på forever21 jag inte tackat nej till!
 
 
fashion
 
 



TORSDAG & STOCKHOLM SNART

 
 En bra torsdag idag, eller har vart på lite dåligt humör men vad gör det när det imorgon är fredag? Dock har jag lite smått panik då jag också har nationella prov i matte imorgon, inte lika kul. Annars är det mestadels roliga ämnen såsom syslöjd och musik. Dessutom är det bara 2 veckor tills klassen åker till Stockholm för en dag med museumbesök, lite shopping (?) och teater, ska bli skönt att slippa två skoldagar då vi även får vara lediga dagen efter!



huvudvärk

 
Ville inte ha ett bildlöst inlägg så här är en bild i från April, haha! Gick iallafall hem från skolan vid 11-tiden då jag hade så fruktansvärt ont i huvudet och behövde få vila. Sov sedan i någon timme och fixade efter det lite mat. 
Nu kollar jag på lite film och försöker vila bort huvudvärken, får se hur det går. Hoppas på det bästa då jag har lite planer inför kvällen. 
 



RYGGSÄCKAR UNDER 200;-

Spanade in på Asos på rasten i skolan i jakt på lite nya kläder, hittade istället dessa! Så fina och dessutom kostar ingen mer än 200 kronor utan runt 150 vilket är sjukt billigt, så klicka HÄR för att komma till ASOS och sedan skriver du bara "backpacks" i sökfältet. 



vill ha sommar!

 
Dessa bilder är så mycket sommarkänsla, kan inte göra annat än att längta efter doften av nyklippt gräs och på skolavslutningen få höra "Den blomstertid nu kommer" och samtidigt känna det där pirret i magen. Det är sommar för mig.
 



interior ideas

 
tycker detta är ett superfint alternativ om man vill ha ett fräscht rum, dock är jag mer inne på lite mer jordnära färger som beige, brunt, naturvitt och lite gråblå. Men skulle inte heller tacka nej till det ovan. 



THROWBACK

 
Så gammal bild, haha! Så roligt att sitta och kolla bland gamla foton och komma ihåg massa saker man gjort.
Idag är det ju söndag, som ni kanske vet. Ska spendera några timmar med lite hockey på tv:n samt läxor eftersom jag har lyckats skjuta upp 783049 stycket tills idag, inte bra. Men vi hörs senare, kram!



happy!

 
1 Maj idag, äntligen vår på riktigt även om det inte riktigt märktes på vädret. Har hunnit med en massa idag, jag har bland annat fotat med kevin som även tagit bilden ovan och sen har jag också sprungit ett runda och färgat håret. Så en ovanligt bra dag, skönt med sådana!



KONTAKTA MIG

FÖR ATT KONTAKTA MIG FINNS LITE OLIKA SÄTT:
 
KONTAKT/SAMARBETEN: [email protected]
INSTAGRAM: ISAABELLASSS



RSS 2.0