STOCKHOLM och STAR FOR LIFE

Har inte bloggat på flera dagar eftersom jag haft fullt upp, på riktigt!
Jag har bland annat varit med i kören i Star for Life konserten "Marching for Love" vilket är en av de roligaste sakerna jag någonsin gjort, gick in med noll förväntningar men tog så himla mycket med mig hem igen. 
  Igår och idag har jag varit i stockholm för att kolla på speedway vilket var så himla roligt och fick även med mig lite kläder hem, woho! En haul kommer i veckan, promise. 
 Tyckte dock det var synd att jag inte var där imorgon då Victoria Secret äntligen öppnar!
bilden är MIN, får ej kopieras. 



inspiration

följande stilar är något jag verkligen gillar på hösten, självklart med en snygg jacka och ett par tunna svarta strumpbyxor. Så himla fräscht och snyggt båda två. 
 fash



Min hudvårdsrutin ♥

Haha, väldigt seg eftermiddag trots allt. Har redigerat videon jag spelade in lite extra och kollat runt på lite bloggar men runt tre blev jag väldigt trött och somnade faktiskt i två timmar vilket var sjukt jobbigt när jag väl vaknade. 
Gissar på att det kommer bli väldigt svårt att sova ikväll men vi får väl se, får väl kolla på lite film och så annars. 
Nu är även "hudvårdsrutin" videon uppe, så kolla in den här nere ↓



inspelning ♥

Läkarbesöket gick väldigt bra och jag kom hem redan straxt innan nio. Sedan dess har jag gjort mig iordning alltså sminkat mig och så vidare för att kunna spela in en video vilket jag också gjort. Orkar dock inte vänta på att den ska laddas upp just nu eftersom jag precis har suttit och redigerat den i en timme men antingen kommer den ikväll eller imorgon, men håll utkik! ♥
 



Rösta gärna!

Är just nu med i två stycken fototävlingar, på Ebbas blogg och på Johannas blogg. 
Klicka här för att komma till Ebbas tävling där jag är bidrag nummer 3 och klicka här för att rösta i Johannas tävling där jag är bidrag nummer 5. 
Absolut inget tvång och vill ni får ni givetvis rösta på de andra bilderna, kram!

bilderna jag tävlar med 
 



spela in video imorgon.

Imorgon ska ju jag som jag tidigare nämnt till läkaren, dock hinnner jag ju inte tillbaka till skolan eftersom tåget går så sällan och det tar cirka 2 timmar enkel resa. Så istället stannar jag hemma hela dagen. 
 Jag tror inte läkarbesöket tar så lång tid så tänkte därför också passa på att spela in en video till min youtube och även kanske redigera den, så håll ögonen öppna!
haha, ännu en bild från sist
 



Långa nätter och korta dar.

Åh vilket regnrusk det har varit idag, mysigt tycker jag eftersom jag älskar att komma hem, tända ljus och bara sitta vid datorn. Skolan har varit rätt långtråkig idag men det var ändå helt okej eftersom kompisarna är där. 
Annars ska jag spendera kvällen med plugg, tv och dator (ovanligt, hehe) Men lovar ett till inlägg innan jag går och lägger mig så håll utkik! 
 



TACK!

Vet inte varför men när jag loggade in på bloggen för en stund sedan hade jag massor kommentarer och visningar på bloggen! Tack så himla mycket, och välkommen till alla nya läsare!
Uppdaterar mer imorgon eftersom jag har lite att göra (svara på kommenarer <3) och dessutom är supertrött och måste gå och lägga mig skapligt. 
lite inspobilder fick de bli. 



slå mig hårt i ansiktet

Söndag ännu en gång vilket innebär skola imorgon, känns sådär men eftersom det är kort skolvecka är det lite bättre. Dessutom ska vi till Stockholm i helgen vilket ska bli så himla mysigt. Ska ha med kameran och försöka ta så mycket bilder som möjligt. 
Men tillbaka till den korta skolveckan, alltså måndag och onsdag är vanliga dagar, på tisdag ska jag till läkaren, torsdag är det konsert och fredag har jag studiedag. Hur bra? 
 
 tog denna bild lite snabbt igår, tyckte den blev så himla fin. 



Kantareller

Var som sagt ute i skogen idag och letade lite kantareller, väldigt mysigt ändå! Hittade först inte mer än några stycken men innan vi åkte hem gick vi och kollade på ett sista ställe och där var det verkligen många. 
Ser verkligen fram emot varma mackor med kantarellstuvning någon dag i veckan. 
Nu är jag hos mormor och ska snart sätta mig ner och äta något framför tv:n för att sedan gå och lägga mig skapligt eftersom jag ska upp tidigt imorgon. 
bild från igår på fina Amanda 



Fredagsmys

Fredagseftermiddagen spenderades med fredagsfika hos Amanda med några kompisar, inte skrattat så mycket på länge faktiskt. Efter detta drog vi oss mot idrottshallen för att kolla innebandy och efter andra perioden åkte jag hem. 
 Idag där emot ska jag ut i skogen med mamma och mormor för att leta lite kantareller, hoppas på att hitta massor. 
Efter det ska jag stanna hos mormor och sova där inatt för att imorgon följa med henne på en grej. 
bild på vårt uppätna fika, hehe. 



finally friday.

Spenderar största delen av dagen i skolan vilket inte alltid är så kul dock har vi ännu bara haft roliga lektioner, dans och nu musik vilket faktiskt gör hela dagen bättre. Efter detta har vi natur vilket jag inte tycker om alls men kan genomlida bara eftersom det är fredag! woho. 
  Efter skolan ska jag ta tåget hem och sedan möta upp lite folk hos Amanda för fredagsfika med hembakta bullar, så himla mysigt. 
 



snart fredag

Torsdag och lika jobbigt att gå upp på morgonen idag, har kanske inte sagt det men går alltså upp runt fem för att hinna med tåget och det tar på krafterna. Men så vet man ju att det snart är fredag, så skönt. 
 Igår hade jag en hade jag en supermysig kväll uppe i ishallen med Rebecka, dock förlorade laget vi hejade på men gör inte så mycket eftersom det bara var träningsmatch. 
 Idag ska jag gå en runda på stan efter skolan och försöka prova ett par Johhny Bulls som jag är helt inne på att köpa. 
 
bild från igår, fett missnöjd men ett inlägg utan bild är ju tråkigt. 



happy - slutet av sommaren

 
Ville bara dela med mig av en bild från sist jag fotade eftersom jag idag haft tid att redigera den, vad tycker ni?
 
Tävlar dessutom med denna bild i stargirlphoto's fototävling där man kan vinna finfina priser från Pixelbutiken.



fortfarande sjuk...

Har ännu inte lyckats bli helt frisk utan vaknade med både huvudvärk och ont i nacken, typiskt. 
Tror dock att jag ska till skolan imorgon men nu ska jag spendera ännu en dag med att vila och kanske dricka nån kopp te medan någon film rullar på datorn. Lägger säkert upp ett roligare inlägg ikväll, så håll utkik!
 



Ebba Lilliestrom - tävling

Efter lite förkylningar hit och dit har jag nu åkt på att bli sjuk, inte så konstigt kanske med tanke på att nästan halva klassen var sjuk förra veckan. Supertråkigt men hoppas verkligen jag kryar på mig imorgon så jag kan gå till skolan. 
Har hittils spenderat morgonen med att halvsova i soffan och att slökolla på tv och ska antagligen fortsätta med det ett bra tag till, kanske även kollar på lite filmer på netflix.
 
Med bilden i detta inlägg tänkte jag också tävla om ett armband från RECOLLECT på Ebba Lilliestroms blogg, så himla glad känner jag mig när jag kollar på denna bild. Vill ni också delta, klicka HÄR.
 



Val 2014

Hoppas verkligen ni som kan röstar idag, ta vara på chansen att påverka när ni faktiskt får den möjligheten. 
Jag själv får vänta ytterligare fyra år men kommer under kvällen följa valet med stor spänning för hur valet slutar kommer ju i slutändan påverka oss alla. Ska nu iallafall spendera lite tid vid youtube, ses!
 



GODMORGON

Hoppas ni sovit gott!
Idag har jag som sagt inga större planer förutom att jag bara ska kolla igenom matteboken då jag har diagnos imorgon, kommer dock inte ihåg vilken tid så måste kolla upp det. Annars ska vi väl åka förbi farmor och farfar och sen lite senare ska jag ut och övningsköra. Alltså på riktigt, det är så himla roligt! Kan inte ens vänta tills jag får körkort, vill ju ha nu. 
ännu en bild ifrån gårdagen
 



ishockey

Hej på er, hoppas ni har haft en lika bra lördag som jag!
Vaknade sent idag vilket jag verkligen behövde efter alla dess tidiga morgonar denna vecka efter detta gick jag ut och fotade vilket faktiskt gick väldigt bra idag. Sedan åt vi lite lunch för att sedan åka upp till ishallen där min bror spelade sin första match vilket slutade 4-4 och han gjorde även mål. Knäppte lite bilder även där som jag ska spendera kvällen med att redigera. Imorgon ska vi nog till famor och farfar en sväng och kanske övningskör jag också en sväng? 
en av dagens bilder



Nightroutine - fall edition




ishallen

Fredag äntligen! Trots en riktigt rolig vecka i skolan ser jag fram emot några dagar ledigt. 
Spenderade iallafall min fredagskväll i ishallen då A-laget hade träningsmatch så Rebecka och jag var där. Alltså på riktigt så är hockey typ roligaste sporten att kolla på och jag ser verkligen fram emot runt nyår då junior hockey vm går på tv:n haha! 
Imorgon ska jag faktiskt också till ishallen då min bror spelar sin allra första hockeymatch, ska bli så himla kul och jag hoppas verkligen det går bra!
 
 



torsdag

Varit en riktigt bra dag och humöret har varit på topp! Paddlade dessutom på idrotten vilket var så himla roligt och jag tror hela klassen kände samma sak. Annars har jag inte gjort så mycket idag, fick faktiskt sluta lite tidigare på teaterlektionen pga att så många var sjuka. 
Väl hemma tog jag en långpromenad med mamma och min hund vilket var superskönt och dessutom, IMORGON ÄR DET FREDAG!
 meganöjd med nya bakgrunden på datorn <3



skoldator

Idag har skoldagen faktiskt varit ganska roligt, har umgåtts med lite annat folk än de föregående dagarna och de verkar supertrevliga! Glad att jag vågade prata med dom, haha!
Fick även äntligen min skoldator idag, en macbook air vilket verkligen passar mig. Supersmidig att ha med sig överallt och speciellt när jag sitter på tåget till skolan. Den nya datorn innebär ju också att jag nu har tillgång till program såsom imovie samt finalcut vilket är superkul. Efter jag kom hem från skolan träffade jag lite kompisar och fikade! Åt världens godaste chokladcupcake, I promise. Imorgon väntar skolan igen, vi hörs då!
haha, webcams <33



monday

Första dagen i nya skolan är nu avklarad. Känns helt okej men som jag sa i förra inlägget är det alltid lite olustigt att komma in i en ny klass när dom redan umgåtts i tre veckor. Dock känns det ändå bra och jag tror att jag snart kommer in i det. Imorgon åker jag iallafall tåg första gången vilket kommer va rätt segt, men har bästa spellistan i öronen så ska nog klara av det. 
Lite snålt med bilder idag också då jag inte hunnit redigera de från igår än, men bjuder på en gammal.
 



första dagen

Börjar alltså nya skolan imorgon vilket känns sådär lagom nervöst. När jag började på den andra visste jag ju att inte särskilt många skulle känna varandra och också vara helt nya men nu har alla andra gått tillsammans i tre veckor vilket är ganska länge. Dock känner jag en tjej i klassen som är supergullig så det är ju rätt skönt.
För er som undrar går jag alltså fortfarande estet med inriktning teater precis som förut bara att jag bytt skola. 
Men vi  hörs imorgon, kommer flera blogginlägg imorgonkväll!
En annan bild  jag knäppte på min bror.



sunny sunday

Tog med mig min lillebror ner och fotade förut, eller rättare sagt tvingade honom. Knäppte lite bilder, första på med manuella inställningar och trots att de inte blev superbra är jag ändå nöjd för att vara första gången!
Vad tycker ni?



ny header

Kan aldrig bli nöjd med bloggen och dess design så idag kände jag att det var dags för en ny header sådär lite spontant, inte precis vad jag borde göra med tanke på hur mycket jag har kvar att packa men vet liksom inte i vilken ände jag ska börja därför är det så svårt att börja. haha världens sämsta ursäkt jag vet men så är det ibland.
 ipren, panodil och loka räddarna i nöden idag. 



in love

Idag gick jag till skolan här i Stockholm sista gången, var bara där och lämnade sl-kort och lite skolböcker och sa sedan hejdå till klasskompisarna. Visst var det lite tråkigt att säga hejdå och sådär men jag känner redan nu att om jag hade stannat kvar i den skolan hade jag tappat all motivation eftersom jag inte ens ville gå till skolan redan efter ett par få dagar och jag som ändå tycker skolan vanligtvis är rätt roligt haha!
Nu ser jag fram emot nya skolan på måndag dock väntar en helg med flytt hem vilket innebär att jag måste packa ikväll, annars ser kvällen lugn ut och jag kommer säkert blogga lite mer senare idag. 
                    älskar nya kameran! ♥
 
 



DAGENS OUTFIT

Idag måste jag ha världens tråkigaste outfit, men var så trött imorse samt typ sjuk så orkade inte riktigt bry mig.
Dessutom har det i alla fall i Stockholm blivit supervarmt att shorts var ett måste idag. 

Annars har det inte hänt så mycket idag, har fixat minneskort till kameran eftersom jag glömde det igår så har provfotat lite och är mer än nöjd! Dock ska jag ut på en ordentlig fotorunda på söndag har jag bestämt.
 
 



NY KAMERA!

 Idag tog jag mig i kragen och kollade på lite kameror på elgiganten. Skulle mest bara jämföra priser med de andra butikerna och sådär. Jag gick runt och kollade lite och hittade inget speciellt men så helt plötsligt fanns den där, en Nikon d3200 för 2500 kronor alltså cirka 1000 kronor billigare än den brukar. Var tydligen något specialpris nu och jag blev så himla glad eftersom jag kan spara 1000 kronor till något annat, dock glömde jag köpa minneskort så kan inte prova den förrän imorgon!
Nu kanske jag kan ta lite fler sådana här bilder, men med bättre kvalitet.



PLANER INFÖR KVÄLLEN ♥

Är sjukt trött idag så därför har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt ikväll, göra varm choklad i kaffemaskinen, kolla idol, big brother & paradise hotel och sedan slötitta på netflix innan jag somnar. 
Ibland måste man släppa plugget och bara slappna av lite och så vidare. Eller haha vem försöker jag lura, detta är ungefär vad jag gör varje kväll!
 
längtar tillbaka till underbara Åre ♥



hösten är här!

Själv är jag en sådan person som hatar hösten samt vintern och har alltid svårt att tycka om att det blir kallare men det finns ju trots allt saker som är okej med dessa årstider. Jag själv fixar alltid nya spotifylistor med massor av mysmusik, Ed sheeran, Ron pope, Melissa horn som jag kan lyssna på samtidigt som jag dricker chailatte och gör mina läxor. 
Sedan fixar jag massor planer på helgerna att se fram emot såsom fika med gamla klasskompisarna, biobesök eller någon mysig filmkväll. Dessutom är ju detta årstiderna man faktiskt kan sitta inne utan dåligt samvete, eller hur!
 



TRÄNING - VARFÖR?

På senaste tiden har jag verkligen varit trött, vid halv tio på kvällen brukar jag nästan alltid slumra till i soffan. Ändå går jag inte upp särskilt tidigt eller gör något speciellt utmattande på dagarna. 
Men det märks verkligen skillnad sedan jag slutade träna. I år slutade jag ju med innebandyn pga skolan och har heller inte varit ute och sprungit och så vidare eftersom jag inte vill springa själv nu efter flytten. Men eftersom jag snart flyttar hem på grund av gymnasiebytet måste jag börja igen! Inte för att få snygg kropp inför nästa sommar eller nåt sånt utan för att må bättre. För att få lite extra pepp kollar jag alltid weheartit.
 
 
 



klocka i roséguld

När jag fyllde år fick jag en superfin klocka i roséguld, har egentligen velat ha en i flera år så blev verkligen överlycklig när den låg i ett paket på min sextonårsdag! Älskar att den är ganska stor och passar verkligen till alla outfits. För er som undrar kommer den ifrån ur&penn. 
 



RSS 2.0