kamerafunderingar.

Äntligen har jag bestämt mig för att köpa systemkamera, känns nödvändigt när jag nu älskar att fota med iphone, blogga och vill börja mer seriöst med en youtubekanal. Tvekat så himla länge men nu när jag har pengarna i fickan känns det som om det är dags! Dock tvekar jag mellan tre olika, canon eos 1200d, nikon d3100 & nikon d3200. Är som sagt nybörjare och vill lära mig fota manuellt och sedan kunna använda kameran när jag utvecklats lite. 
Några tips?



skoldator + födelsedag

Haft en bra dag, skolan var i och för sig sådär och sedan satt jag ju på tåget i typ två timmar men när jag väl kom hem hade min familj gjort smörgåstårta och jag fick lite presenter. Är verkligen supernöjd och fick flera av mina wanties här på bloggen. En roséguldklocka, en mörkgrå tröja från ginatricot, en nudes ögonskuggspalett ifrån hm och sedan har jag ju fått massor nya möbler. Verkligen jätteglad över allt jag fått, så tack! 
Dessutom fick vi våra skoldatorer idag, dock vet jag ju inte om jag ska gå kvar men har den så länge iallafall.
 
 
 
 



onsdag

Dagen har varit okej, skolan var inte så rolig idag men antar att en del dagar är sämre än andra helt enkelt. Slutade halv fem vilket var sådär lite lagom segt men det fungerade. Är verkligen inte van vid att gå till skolan så är alltid helt slut efteråt. Pratat med både mamma och pappa idag och känns verkligen så bra att jag kommer hem i helgen. 
Här kommer iallafall veckans outfit idé, superfin men ganska enkel sådan.
 
 
 
 
fashion
 
 



day 2

Andra dagen avklarad, så mycket nya intryck och massor att känna in. Klassen jag hamnat i känns bra och jag har umgåtts lite extra med två supersnälla tjejer som dock inte går samma inriktning som jag men ändå i samma klass. Dock är jag fortfarande osäker på om mitt val är rätt men har lovat mig själv att prova i två veckor för att sedan se hur det blir, hur som helst blir allt säkert bra. Har ju både familj och vänner där hemma som stöttar mig i alla situationer, tack för det!
saknar sommaren massor



sthlm igen.

imorgon är det skoldags igen, vad roligt!
 
Nu är jag här igen och kan bara säga att denna gången känns det betydligt bättre. Var inte alls lika jobbigt att lämna familjen trots att det alltid är lite svårt och dessutom vet jag ju att jag åker hem på fredag igen eftersom jag fyller år. Då väntas kalas för både mig och min lillebror vilket ska bli superroligt eftersom man får träffa släkten lite, efter det vet jag inte när jag kommer hem nästa gång men sånt märks väl. 



Öland 2013

Åh vad jag älskar denna ö, skulle mer än gärna spendera sommarhalvåret här. Hittade dessa bilder på ett minneskort och bestämde mig för att redigera dessa bilder. 
 



Batiste dry schampoo

 
Träffade idag upp några kompisar på stan för lite fika, vi satt och pratade i runt timmar om allt kring deras skolstart och min flytt till Stockholm. Det var verkligen så välbehövligt och efter detta kommer det inte kännas lika jobbigt att åka tillbaka imorgon och dessutom inte när skolan börjar på måndag!
Har ett stort måste inför skolan nu och det är torrschampo, verkligen superskönt att ha om man inte hinner tvätta håret på morgonen och inte vill känna sig alltför ofräsch. Mitt favorit är Batistes torrschampoo i fruity & cheeky cherry eftersom det luktar såå gott. 



borta bra men hemma bäst!

vet att bilden är för liten osv, men vad jag saknar gamla klassen!
 
Äntligen är jag hemma på riktigt i alla fall för ett tag, tills på söndag närmare sagt. Ska njuta av det ordentligt genom att träffa kompisarna, ha tacomys med familjen och bara ta det lugnt. Sen ska jag återvända till Stockholm för en skolvecka för att sedan åka hem ännu en gång och fira min födelsedag. Haha, känns som om jag lever lite dubbelliv och det kändes lite konstigt igår att komma hem utan att kläder fanns i garderoben. Men nu ska jag snart ner till stan, så vi hörs!



DAGENS OUTFIT

 

tröja: lager157 jeans: h&m divided
 



Ännu mer wanties.

fall
 
Så mycket snygga kläder, vill ha allt. Dock känner jag att jag vill hålla i pengarna nu när jag flyttat och kanske ha dem om jag vill åka hem någon extra gång eller till massa annat nu i höst. Så dessa kläder får nog allt vänta ett tag till, dock så hoppas jag att min fina tröja från modekungen snart kommer hem!
 



yes!

saknar lillebror massor, trots att han nu är lite äldre än på bilden.
 
Haha, har bara varit här i typ fyra dagar och ska redan hem i helgen (och nästa helg). Inte tänk att det skulle va så men så blir det ibland. Ska i alla fall bli skönt att få komma hem och krama om alla trots att det bara var en vecka sedan vi sågs och sen ska jag komma tillbaka och börja skolan vilket ska bli sjukt roligt. 
Imorgon har jag dessutom bestämt träff med Rebecca så vi ska fika lite på stan och sådär vilket alltid är lika kul.
Annars blir det en lugn kväll då jag ska kolla på lite tv kanske och sen får vi se vad som händer, har dock bara wifi på datorn för tillfället vilket är väldigt segt men nu någon dag ska jag köpa en ny internetförstärkare eftersom den första inte fungerade, så får vi se om det hjälper. 
 
 



flyttat klart.

Helt sjukt att säga det, att jag har flyttat hemifrån jag som inte ens haft min sextonårsdag. Men trots allt känns det bra och jag är glad att jag fått denna chansen, nu är det bara att se om jag trivs i skolan. 
Flytten har varit jobbig, inte för att jag kännt att jag inte kommer trivas utan för att jag saknar mina föräldrar, min bror och hunden där hemma. Men det är väl så i början och även om det är jobbigt nu känns det säkert bättre om någon vecka och även om detta inte känns som hemma nu hoppas jag att det gör det snart.
Lovar att blogga när jag har mer lust, kram så länge!



hotell ♥

 
(foto: klicka på bilden, redigering: jag)
 
Kom till stan runt sex och åkte sedan för att ställa in alla möbler & kläder vid boendet. Tog runt en timma och efter det tog vi oss till hotellet och checkade in. Annars har det inte hänt så mycket, vi var nere och handlade lite gott och gick sedan förbi max och köpte varsin milkshake. mums!
När vi kom tillbaka till hotellrummet blev det världens blixtoväder men som tur var gick det snabbt över. 
Imorgon ska vi till ikea och sedan sätta upp och fixa iordning allting på mitt rum, kommer verkligen bli bra tror jag. Vill dock inte lämna familjen, tur att vi kan ses ofta ändå! 
Nu är jag dock mest taggad inför hotellfrukost imorgon!!!



mot stockholm

(foto: tryck på bilden, redigering: jag)
 

Idag är det alltså dags, alla mina kartonger och väskor är packade och om bara någon timme rullar bilen mot huvudstaden. Har fortfarande svårt att greppa det, att jag ska bo där på riktigt.
Jag hoppas verkligen jag trivs med både mitt boende och skolan annars tvekar jag inte att hoppa på första bästa tåg hem igen. Men jag tror det kommer gå bra och fast det känns så overkligt eftersom jag drömt om detta sen sjätte klass så ska jag klara det på ett eller annat sätt.
Och jag är verkligen glad att vi nu har facebook, instagram, sms, snapchat, facetime, telefon, skype osv annars hade jag fått det tufft. Men nu vet jag att mina vänner och min familj här hemma bara är ett samtal bort. 
Lovar att blogga mer när jag kommit till rätta, men inatt väntar en natt på hotell med la familla!
 



onsdag - två dagar kvar till flytt.

 
Fina foton tagna av min duktiga vän Kevin Söderqvist. 
 
Vaknade runt klockan nio imorse och åt frukost samtidigt som jag kollade på lite youtubeklipp, dessa lata sommarlovsmornar gör att jag aldrig vill börja skolan igen. Sedan sminkade jag mig lite lätt och cyklade sedan för att möta upp Kevin och under tre timmar gick vi runt stan och stannade på lite olika ställen för att fotografera. 
Efter detta drog jag mig hemåt då han började jobba och jag hade lite annat att göra. Kvällen ser lugn ut ändå, vi ska bära ut lite av det vi packat in i bilen och sådär. Alltså två dagar innan flytt nu, hur sjukt är det inte?



Höstens wanties.

14
 
 
Detta är verkligen mina största wanties inför hösten: en snygg hatt att piffa upp alla outfits med, fina gulliga kjolar att matcha enkla tshirts till och gärna en snygg skjorta att knyta kring midjan för pricken över i. 
 
 
Ni kanske märker lite skillnad här på bloggen. Har nämligen ändrat header, fixat lite i menyn och justerat bloggens bredd. Det sistnämnda kan göra att föregående inlägg ser lite konstiga ut då bilderna inte passar måttet. Men ville verkligen ha en bredare blogg så då får jag leva med detta. 
 



KONFIRMATION

Nu är de två konfirmationsdagarna över och nu är det äntligen dags för lite vila, i alla fall ett tag.
Ska packa hela veckan då jag flyttar på fredag (say what?) haha lite sjukt men ska bli skönt att äntligen komma iväg. Förresten spenderades eftermiddagen på ikea för att köpa massa av grejer till nya rummet, dock sjukt mycket kvar att handla men det tar vi på lördag när jag ser hur sängen och byråarna blir på rummet.
Haha fett random inlägg men blir så ibland, hörs imorgon guys!
blir en gammal inspobild. 



shopping

Var och handlade lite idag på dollarstore och lager157. Funderade på att göra en haul men orkade inte riktigt då jag hade huvudvärk men lägger in bild på kläderna nedanför. Hur som helst köpte jag alltså en ljusgrå tshirt med änglavingar på samt en marinblå stickad tröja på lager157 och sedan markeringspennor och ett torrschampo från Batiste från Dollarstore. Annars har det varit en rätt lugn dag och imorgon väntas 99:ornas konfirmation och därefter 60-års kalas.
 



HEMMA

Som ni kanske vet har jag varit på läger, ett konfirmationsläger där jag var ungdomsledare! Kan bara säga att det var hur roligt som helst, vi har haft finmiddag, olympiska spelen, spökrunda och spex. Och även om det var jobbigt att lämna lägret känns det skönt att vara hemma och dessutom flyttar jag ju snart (??!!)  Lovar att uppdatera bloggen ofta nu när jag har tid och lägga ner mycket tid på inläggen osv. Hur som helst hoppas ni njuter av de sista sommarlovsdagarna!
 
 
 
 



På läger

Hej på er!
Uppdateringen suger och jag skäms, men har fullt upp och spenderar just nu 9 dagar i ödemark utan särskilt mycket internet. Är hemma på torsdag igen och ser verkligen fram emot det trots att de är rätt mysigt här. Aja, ska iaf uppdatera då med "riktiga" inlägg. Förresten, vann jag 500 kr på modekungen via blogfame, verkligen superkul! 



RSS 2.0