BABYLIPS




Videofyme - följ mig gärna




Sluta 9an - min upplevelse

Att sluta nian kändes innan sommarlovet så himla bra, bara få slippa allt plugg och få sommarlov för att sedan få börja gymnasiet och prova sina vingar. Nu i efterhand kan man ångra vissa saker, dock hade jag ett väldigt bra sista år på högstadiet och det är jag tacksam för. På min skola har vi under nian olika roliga händelser, lussevaka, lucia, spexfoto, Stockholmsresa och avslutningsmiddag. Och trots alla nationella kan jag lätt säga att nian var ett av de roligaste åren på grundskolan. Här kommer lite bilder på sista månaderna! 

Tack! 






Allt jag gör

Känns som allt jag gör och skriver om i bloggen är jobb, men så är de väl ibland. Idag var lite roligare på jobbet eftersom jag fick följa med på några ärenden och de är ju alltid kul att göra nåt annorlunda! Tänkte också bara berätta att bäste Ellinor kommer på fredag, längtar ihjäl mig! 





måndag, jobb

Gick upp runt åtta imorse då jag började jobba vid 10, ganska lugn dag på jobbet men ändå riktigt roligt. Kom hem vid tio över tre och har sedan dess också hunnit äta. Så sjukt trött nu och orkar inte göra annat än att kolla netflix men så är det ju ibland, hoppas ni haft en bra dag!
Kommer sakna klassen 




Godmorgon!

Nyss vaknat och ska alldeles straxt kliva upp ur sängen, tänkte bara uppdatera er lite på vad som hände igår.
Vi var och handlade lite grejer till mitt nya "lilla" rum här hemma då jag eftersom jag flyttar till hösten och inte är hemma så mycket får byta rum med min bror då mitt är ganska mycket större. 
Valde tapeter och köpte även en matta och en lampskärm, är verkligen supernöjd och lovar att lägga upp bilder på när allt är klart och rummet är tapetserat! Idag har jag däremot inga planer alls, får se vad som händer!







bilder på väggen?

Har funderat på vad jag ska ha med mig som minne från kompisar och familj när jag flyttar och inte träffar dom så ofta och nu tror jag att det äntligen finns en lösning på problemet! Jo, jag ska hänga upp en lång lina med klädnypor där jag kommer sätta fast bilder på nära och kära! Hur bra liksom, dock måste jag köpa bläck till skrivaren då det för inte länge alls sen tog slut. Men det finns ju på flera olika sidor på nätet och få tag i bland annat handyink som har till min skrivare (här). Tror jag ska skriva ut på fotopapper också, blir inte det bäst? Då kommer det ju antagligen hålla betydligt bättre och korten blir väl också i bättre kvalitet. Nåja, får se hur jag gör men hur som helst tror jag att det kommer bli superfint med en vägg fylld av fina minnen och bilder. Dessutom är det ju kul när någon kommer och hälsar på och få se vilka mina kompisar är och vad som betyder mycket för mig. Haha, lite oklart inlägg men hoppas ni fick någon inspiration av vad jag ska göra! Kanske blir det någon av dessa jag sätter upp:
 



midsommar

Nu är det sommar på riktigt! Kanske inte utomhus och sådär men ja ni förstår. Önskade kanske lite att jag fick vara ledig från och med nu men har ju ett superroligt sommarjobb i två veckor till så det känns ändå rätt okej. 
Denna midsommar firar jag hemma, äter god mat och marängtårta och grillar ikväll.  Ville också fira denna midsommaren hemma då det faktiskt är mindre än två månader tills jag flyttar från dom, min älskade familj!
känndes som detta var nyss, nu bara 10 dagar kvar av månaden



Sommarjobb

Jag har slutat nian, så jädrans skönt.
Hela grundskolan klar och har till och med hunnit börja sommarjobba.
Jag jobbar på ett "museum" i stan där de också har resturang och shop.
Väldigt mycket tyskar där och eftersom jag inte kan någon tyska känner jag mig ibland väldigt borta men det ska nog gå bra! Jobbar iaf tre veckor så yes.
Därav har jag ägnat mindre tid åt bloggen så nu vet ni det, hejdå!



sista veckan

Idag började sista veckan av grundskolan vilket känns helt galet, bara högstadiet har gått så sjukt fort.
Imorgon har vi "vanliga" lektioner till lunch, på onsdag städar vi samt har avslutningsmiddag på kvällen, på torsdag har vi klassens dag och på fredagen är avslutningen då jag även ska vara konferencier (nervös). 
Så hoppas ni får en grym kväll så hörs vi imorgon!



haul

 dåligt ljud, men ja här är min haul!



haul-video

 
Hej på er, haft en bra dag? Själv har jag haft en väldigt bra torsdag och till och med skolan var rätt kul idag trots lång dag. Men det är väl så när skolavslutningen närmar sig, allt går hur fort som helst. På tal om skolavslutningen ska jag ju vara konferencier under den och eventuellt någon mer men skriva manus i helgen och jag är dessutom så nervös för hur det ska gå och allt men ja... Idag har jag iallafall spelat in en haulvideo som jag tror kommer upp imorgon, så håll ögonen öppna!



GOTLAND!

Nu är biljetterna bokade och fixade, den 28 juni åker jag och fem av mina kompisar till Gotland över dagen vilket verkligen kommer bli så roligt! Vi kommer ju åka färja vilket tar lite mer än tre timmar enkel resa vilket är lite drygt men ändå värt då vi kommer spendera nio timmar på ön och förhoppningsvis kommer ha superkul. 
Så nu är det ännu en sak att räkna ner till och verkligen nåt roligt att göra innan vi splittras när vi börjar gymnasiet.



spex

Åh, typ världens bästa dag. Idag hade vi spex och hela klassen var så fina! Sedan fick vi sluta vid halv två vilket var så skönt och sen som grädden på moset hade jag fått ett mail om att jag vunnit 1000 kronor presentkort på ticnet, hur bra? Här är dessutom min oufit idag:
 
 



HELLO JUNE ♥

copyright © jag som fotat samt redigerat. 
 
Bra första juni idag, vädret är på topp och det börjar bli lite varmare utomhus. Dock är jag fortfarande förkyld och hostar hela tiden vilket inte är lika najs så har trots det fina vädret hållt mig inomhus för att vila. Men imorgon ska jag till skolan iallafall vilket jag ser fram emot då det händer massa roliga saker denna vecka såsom spex och så ska elevrådsstyrelsen ut och äta. Hoppas ni haft en bra första juni så hörs vi imorgon!



simple

fashion
 



frozen yoghurt

Nu när jag har varit sjuk och haft ont i  halsen är ju glass ett måste, eller ja frozen yoghurt. 
Provade därför Sias nya frozen yoghurt i det laktosfria alternativet blåbär och jag säger bara mums. 
Efter att ha städat mitt rum och bäddat rent och så vidare var det väldigt väldigt gott! Så jag tycker definitivt ni ska kolla in dessa som dessutom är ganska billiga tror jag. 



RSS 2.0