BYTER BLOGGPORTAL

efter om och men känner jag att det är dags för byte av bloggportal, eftersom jag inte längre får ut någonting av att blogga på blogg.se (lite feedback och support) byter jag till nattstad.se där de varit supergulliga och flyttat över hela designen och jag dessutom har lättare verktyg osv. Så hejdå blogg.se, hej nattstad!
http://nattstad.se/bellas
 



NY VIDEO - HAUL

 



Smink från Glamazon.

Hittade för några månader sedan hemsidan glamazon, en av alla sidor som säljer smink. Tycker de har ett relativt bra utbud och självklart skiljer det sig inte supermycket mot lyko eller craycray men ja. 
 Det jag tycker om med just Glamazon är att det verkligen går att hitta fynd för visst är märken såsom NYX inte särskilt billigare härifrån men Wet n Wild går att hitta mycket billigare än i butik, så ja vissa märken kan man verkligen fynda bland och ett annat exempel är the balm. 
 Vill ni kolla runt lite på sidan? KLICKA HÄR! 
 
sponsrat inlägg, dock är det självklart mina egna åsikter. 



SELFIE SATURDAY

Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag. Själv började jag dagen med att möta upp Amanda på ett café i stan och prata om allt möjligt över lite fika och efter det tog vi en snabb runda på stan och jag hann plocka upp en grej jag behövt ett tag. 
  Annars har jag hängt med familjen och gjort lite grejer och nu väntas middag, kasslergratäng med ris och vitlöksbröd. Hur gott låter inte det? Förresten, ska försöka spela in lite videos kommande dagar så håll koll!
blandade selfies från veckan. 



ALLA VI BLOGGARE

Ni kanske har sett den här bloggen innan, men det är alltså ett intiativ av bloggare (?) som vill göra det lättare för oss mindre bloggar att växa. Man kan gå in på sidan, skicka iväg ett förslag om ett inlägg från någon annas blogg eller ett av dina egna inlägg du tycker om! Sedan får andra reda på det, hur smart? 
  Jag själv går in där rätt ofta nu bara för att hitta lite bloggar att läsa, så kolla gärna sidan HÄR!
 
 



TGIF!

Hur skönt med fredag? Dessutom är humöret på topp vilket känns hur bra som helst! Sitter just nu och väntar på att andra lektionen ska börja då vi ska visa upp typ en dans och musik vi gjort, svårt att förklara men kursen är iallafall estetisk kommunikation. När jag kommer hem idag ska jag kanske möta upp någon kompis över en fika och bara prata lite och kanske planera lite inför nästa helg då det är Maggio! 

 
 



- JULKLAPPSTIPS -

Tänkte att jag skulle dela med mig av lite julklappstips eftersom att jag själv vet att det är så svårt att komma på något att köpa när det väl är dags. Självklart beror det ju på hur mycket pengar man har att spendera, och att göra något eget går ju också bra! Men här kommer lite exempel på saker att tillexempel köpa till en tjejkompis eller mamma. 
 
julklappar
 
 
klicka på bilden för att se var produkterna kommer ifrån!



UGLY HEART

Äntligen torsdag! Älskar verkligen den här veckodagen och speciellt eftersom man vet att det är fredag dagen efter. Har ni haft en bra skoldag? Själv har vi ju simmat på idrotten, 500 m var det man skulle visa och ja det gick bra. Självklart är det alltid superjobbigt efteråt eftersom jag nästan aldrig simmar. Avslutade i simhallen med bubbelbad och bastu, hur skönt? 
har inte visat denna innan, men alltså iphone's panoramafunktion är så rolig!!



Annorlunda ♥

 
Vet inte varför men såna här "korniga" bilder har verkligen sin charm, känns lite som tumblr och lite gammeldags.
Har redigerat denna bild innan med en vanlig redigering men kan verkligen säga att jag föredrar denna variant på just denna bild! 
  Hur har er dag varit? Själv har jag haft svenskatal något som faktiskt gick ganska bra och det är såå skönt att vara klar med detta nu. Imorgon är det lugn dag i skolan förutom att vi ska till simhallen på idrotten, vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt men det blir säkert bra! 



Plugg

Spenderar kvällen framför datorn eftersom jag förbereder mitt tal imorgon som vi ska hålla på svenskalektionen, alltså att prata inför folk tycker jag är så himla läskigt samtidigt som det är jätteroligt! Svårt att förklara men känns alltid bra att göra något man inte trodde man skulle våga!
 Idag har varit en relativt lugn dag i skolan vilket alltid är skönt och dessutom slapp vi lite matte pågrund av att larmet på skolan gick, haha! 
 
 
 
 
 
 
 
 



MÅNDAG

Alltid lika jobbigt att gå upp på måndagar men nu är jag i skolan iallafall. Märktes att jag var trött imorse då jag sov hela vägen på tåget och vaknade inte ens när folk gick på och av. 
  Ikväll har jag lite jag ska iväg på och sen ska jag sätta mig ner med lite läxor eftersom jag bland annat har ett svenskatal på onsdag (säkert nåt mer också). Men nu ska jag fortsätta kolla på netflix eftersom jag inte har första lektionen förrän om typ 2 timmar. 
 
 
 



Ny sminkförvaring ♥

Har inte nämnt detta tror jag men för några veckor sedan köpte jag en ny sminkförvaring, en akryllåda/ställ med både plats för saker såsom puder, rouge men ockå sex stycken läppstiftsfack. Jag blev så glad när jag hittade denna då jag letat superlänge efter något liknande, dessutom kostade den bara 40 kronor på Jysk! 
 Tror det även fanns en större låda och är lite sugen på att köpa den också men vi får se. 
ganska dålig bild, men ni ser ju vad jag menar iaf!



tomt i bloggen

Har verkligen inte vetat vad jag ska skriva om de senaste dagarna just därför det inte kommit upp nåt på bloggen. 
 Dagarna rullar på och det är nu cirka sex veckor kvar till jullov, dagarna ser nästan identiska ut förutom vissa dagar med mycket plugg och några med lite. Denna vecka har varit relativt lugn i och med den lediga dagen men ja, kan väl berätta lite om helgen? 
 Imorgon ska jag möta upp Rebecka som vanligt för lite hockey och innan det följa med en sväng till farmor och farfar och på söndag ska jag hänga med Kevin och fota lite så ja en väldigt bra men ganska lugn helg väntar och dessutom två veckor kvar tills jag ska kolla på Maggio!!
 



Mina e.l.f favoriter ♥

 



tisdag - ledig imorgon.

Tisdag igen och jag skojar inte när jag säger att jag släpade mig ur sängen imorse. Är så fruktansvärt trött men som tur är har vi ledigt imorgon eftersom vi var med på en star for life konsert under en studiedag. 
   Känns så skönt och ska ta en lång sovmorgon och sedan äta frukost framför morgontv. Sedan kanske spela in en video till youtube, har lite planer på videos. 
Sedan ska jag ta en lång promenad med min hund och bara ta det lugnt alltså kommer bli så skönt! 
 



MISSA INTE




CLASSY

classy
 
 
Älskar verkligen denna outfit, och ännu bättre är att jackan just nu är påväg hem till mig! 
 



1 november

Hade nästan glömt bort att det blev november idag för hur fort har inte september och oktober passerat? Tycker nästan dessa två månader gått fortare än juli och augusti gjorde vilket känns helt sjukt. 
 Skäms typ över att jag inte haft några vettiga bilder i bloggen på sistone men vädret har varit dåligt i princip varje dag och de få dagar med solsken vi haft har jag istället filmat till min youtubekanal. Men lovar att det snart blir bättre! 
skulle inte överleva hösten utan mina kära ljus ♥



RSS 2.0