Hockey + Idol

Äntligen fredag, fast egentligen har jag inte ens sett fram emot dagen eftersom den innebär att vårt höstlov snart är slut. Aja, dagen bjöd på lillebrors hockeymatch som de tyvärr förlorade och sedan hem för att kolla vem som åkte ur idol. Ikväll blev det Matildas tur, vet faktiskt inte vad jag tycker om det men jag hejar ju på Mollie!
 Annars startade jag dagen med att hoppa i ett bad och samtidigt kolla lite serier, inte helt fel och sedan åt jag lite frukost samt kollade på youtube. 
 Imorgon kanske jag möter upp nån kompis och hänger lite, får se helt enkelt. 
 sånt här tråkväder nästan hela veckan :/



torsdag igen.

Alltså veckorna går ju så sjukt fort och ännu snabbare nu när det är lov. 
Idag har jag bara tagit det lugnt och sedan cyklat ner till affären och handlat lite grejer, så himla kallt idag. Idag måste jag sätta mig ner med lite läxor vilket inte alls är så roligt men aja. Ikväll ska jag mysa lite extra eftersom jag har namnsdag vilket jag alltid lyckas glömma bort haha! Tur att några påminner mig!
 senaste från instagram



NYA VIDEON!

 



TJEJDAG + NY VIDEO IMORGON!

Åh, de senaste dagarna har varit så himlans mysiga. Igår kom alla mina kompisar hit och vi fikade, spelade wii och bara pratade vilket var såå välbehövligt. Fick dessutom sån himla julkänsla så kvällen slutade med att vi gjorde en liten "julgran" och lyssnade på jullåtar haha! 
 Idag har jag både spelat in och redigerat en video, alltså sjukt vad lång tid det tar att fixa en enda video dock gör det ingenting eftersom det är sjukt roligt men så länge, här är en gammal video! 



en timma mer.

Hur skönt är det inte att ställa om klockan när man får en timma mer, känns ju som att klockan skulle vara ganska mycket och sen så är den bara tio vilket är underbart. 
 Dessutom var jag uppe i natt och kollade på New York Rangers match (som de tyvärr förlorade) till runt klockan fyra så behövde verkligen den där extra timmen. 
 Idag är planen att bara ta det lugnt för att sedan runt fyra cykla upp och kolla på hockeyn! Hoppas ni får en bra dag ♥
mina snappleflaskor kom till användning, ljusstakar från Zelected by house. 



taconight.

Höstlovet inleds bra med tacomys. Eftersom pappa och lillebror var iväg på hockey så passade vi på att bjuda över min mormor och äta lite tacos och sedan kolla på så mycket bättre, verkligen supermysigt. 
 Kände verkligen för lite lugn och ro efter stressiga dagar i skolan och imorgon träffar jag Rebecka för ännu en hockeymatch så ser ut att bli en toppen söndag! 
haha lite halvdåliga bilder, men aja. 



äntligen höstlov!

Lång vecka, verkligen. Dagarna har spenderats i skolan och har innehållit allt från prov till hälsosamtal så är rätt trött nu och dessutom kom jag hem vid elva i torsdags och runt elva igår pågrund av teater ena dagen och eldshow den andra så höstlov var verkligen välbehövligt! 
 Ska spendera veckan med att spela in lite olika videos eftersom jag nu har massor av ideér vilket jag är supertaggad på och sen ska jag vila och antagligen träffa kompisarna nåt! 
 
 



näst sista

Äntligen torsdag, alltså fredag imorgon som också innebär lov! Hur underbart? 
Ikväll ska vi på teater med de i klassen som går den iriktningen vilket betyder att jag måste vänta till typ halv tio att åka hem vilket är lite segt men aja. Hoppas i alla fall teatern är bra. 
  Vet inte riktigt hur jag ska spendera de fyra timmarna mellan skolan och teatern men får väl gå och äta nåt och kika lite på stan? Ska försöka hålla mig från att shoppa nåt men vi får se hur det går haha!
saknar sommaren, bästa lillebror på bild. 
 



matteprov avklarat!

Ännu en lång skoldag är över, eller särskilt lång var den ju inte men pågrund av matteprovet kändes den som en evighet. Vet inte riktigt hur provet gick men det kändes relativt bra och jag svarade på alla frågor.
 Nu är allt plugg innan lovet klart och jag kan äntligen slappna av.
Lovar mycket videos och inlägg under lovet så håll utkik!
 
 



plugg

Har spenderat hela eftermiddagen för plugg inför morgondagens matteprov och som alltid inför prov blir jag alltid jättenervös vilket är så himla dumt. Hjälper liksom inte hur mycket jag pluggar blir ändå osäker. 
Nu ska jag iallafall passa på och göra nåt annat och kanske kolla lite på tv. 
snabb bild från idag. 



tisdag

Åh, så himla trött idag och det var verkligen jobbigt att dra sig ur sängen men jag lyckades! 
Tog tåget vid sex och har nu hunnit ha en lektion, dock har jag typ lunch i två timmar så tänkte inte äta på skolan idag utan istället göra nåt annat. Ja vi får se! 
Alltså på riktigt har jag nämnt hur mycket jag inte saknar högstadiet, alltså så kul att äntligen få hålla på med nåt man verkligen tycker om och dessutom få ta lite eget ansvar. 
min nya favoritlåt hehe / henrik lundqvist / trött idag alltså / engelskalektion 



måndag - hemma

Alltså min förkylning hänger kvar och idag gjorde halsen så himla ont och tror även jag hade feber så stannade hemma idag. Har haft "feberdrömmar" hela morgonen och vaknade inte förrän runt tolv. 
Har inte kunnat äta så mycket idag pågrund av halsen men nu känns det mycket bättre och dessutom har mamma och pappa köpt lite glass, ska bli så himla gott! 
 
Undrar ni vad som hänt i helgen har Amanda varit här och fikat, var verkligen supermysigt att bara sitta och prata och få reda på allt som hänt mellan gångerna vi träffats. Dessutom har jag som vanligt varit på hockey med Rebecka och som vanligt var också det superroligt! (dessutom vinst) 
 
såhär cosy har jag det på mitt rum. 



seg lördag

Vaknade inte förrän runt halv tolv idag vilket var så himla skönt. Började nästan direkt med att hjälpa till när pappa och mamma satte upp skjutdörrarna intill mitt nya rum. Är verkligen helnöjd och alla mina grejer passade så mycket bättre här inne!  
Dessutom är det ju större så nu får alla kompisar plats om vi ska sova över vilket är superbra, dock fattas lite småsaker såsom ett drapperi framför dörrarna och lite såntdär. Men lovar ändå bilder imorgon. 
två oldies. 
 
 



naturprov och mysfredag

Fredag idag, äntligen! Skoldagen har rullat förbi och avslutades med naturprov vilket jag inte alls vet hur det gick. 
Kändes som alla tyckte det var svårt och jag kan bara hålla med. 
 Till helgen har jag faktiskt inga planer, kanske träffar någon kompis eller nåt bara väldigt sugen på att hitta på nåt.
Men uppdaterar nog lite mer imorgon med ett superspännande inlägg så kolla in då igen! 
favorit youtubern har ny video uppe, weho!



ULLARED HAUL

 



läkaren + ledig dag

Har idag varit iväg hos läkaren, var där för att ta bort en liten hudflik på näsan och trots att det gjorde väldigt ont att ta bort den känns det verkligen skönt nu. 
 Dessutom hann jag ju inte tillbaka till skolan så fick istället en ledig dag och vi hann med att gå i lite affärer och så vidare. Nu är jag hemma igen men tyvärr måste jag plugga eftersom jag har naturprov imorgon, så ska läsa igenom 50 sidor i boken nu, haha. 
ny redigering av gammal bild



onsdag

Onsdag igen, alltså hur sjukt fort går inte veckorna? Hinner knappt med. 
Men idag är det relativt skön dag, började med estetisk kommunikation och svenska och avslutar med en timma matte. Ikväll ska jag dessutom på hockey med Rebecka vilket alltid är lika roligt! 
Dessutom har jag lite sovmorgon imorgon eftersom jag ska åka iväg till läkaren och eftersom jag ändå inte hinner till skolan efteråt så ska vi gå i lite affärer efteråt och kanske ta någon fika nånstans. 
   Håller faktiskt på just nu att ladda upp en haul ifrån ullared också, får se när den blir klar!
 



ledig dag

Som jag nämnde i förra inlägget har jag idag en ledig dag vilket har varit så skönt, har faktiskt hunnit med en massa. Bland annat har jag spelat in en ullaredshaul som jag ska redigera imorgon sen så har jag också hunnit ut och knäppt lite bilder med kameran och som vanligt blev typ 5/100 bilder bra haha! 
Här kommer en av bilderna: 
 



ullared

Ja, bloggen har stått tom här hela helgen och det beror på att jag har varit i ullared! Har inte haft något internet så just därför har jag inte kunnat blogga, shoppade massor fina saker och även ett par nya skor på scorett som jag är jättenöjd över och dem kommer ni få se i massvis outfitinlägg på bloggen. Tror att en ullaredhaul kommer imorgon.
    Idag är jag faktiskt ledig från skolan på grund av att några på skolan hade öppet hus i lördags så jag klagar inte, dessutom är det ju nu bara mindre än två veckor kvar till höstlov, weho!
 
 
 



torsdag - NY VIDEO!

Åh, veckorna går ändå rätt fort och alltså redan torsdag? Dock har vi orientering imorgon vilket jag inte riktigt är så sugen på eftersom jag inte är så duktig på kartan och så vidare, men vill ändå kämpa för att kunna nå bra betyg! 
 Dessutom är detta det enda vi gör imorgon, alltså inga vanliga lektioner imorrn och sen så är jag ledig på måndag! Idag kommer dessutom ny video upp, mina favoriter under 100 kr. 
 



nattstad?

Är i ett litet dilemma nu gällande bloggen. Igår mejlade nämligen nattstad mig eftersom jag bloggade där förr, de tyckte om min blogg och ville gärna att jag skulle komma tillbaka och visst hade jag inga jätteproblem med nattstad sist, tyckte faktiskt om det och fick nu till och med hjälp med att flytta över designen men jag tvekar. 
 När jag nu har haft denna blogg i snart åtta månader känns det vemodigt att lämna den, men kommer nog slänga upp nåt inlägg där ibland för att prova lite. 
Men detta är alltså min "riktiga" blogg just nu!
 



FALL WANTIES 2014

 
yaaz
 
älskar alla dessa kläder, såå fina allihop!



onsdag

 



som löven faller.

Vilken toppendag hörrni! Dessutom är det ju mitt favorit höstväder, lite småregn och runt 10 grader ute så man kan sitta inne och dricka te samtidigt som det rullar någon bra film. 
Så ska jag iallafall spendera kvällen efter jag ätit lite mat samt pluggat inför nästa veckas ekologiprov. Har dessutom skickat iväg lite spännande mail idag och det är en hel del på gång! Tänkte slänga upp ett höstmode-inlägg ikväll så håll ögonen öppna! 
här spenderas kvällen!



Sweater Weather TAG

Godmorgon! Måndag igen och jag är ganska pepp på veckan, dessutom kanske jag ska till ullared i helgen med farmor och farfar och shoppa lite vilket inte är helt fel. 
I helgen spelade jag iallafall in en sweater weather TAG vilket var superroligt! Så hoppas ni gillar videon! 
 



scones och mysfrukost

Idag gick jag upp runt åtta för att baka scones och överraska min familj med en mysig frukost. Kan bara säga mums, allt för länge sedan jag åt scones så hade nästan glömt hur gott det var. 
Idag måste jag plugga tråkigt nog men ska även hinna med en promenad i skogen med mormor, mamma och hundarna i höstvädret! 
bild i repris



4 oktober

Lördag idag, så himla skönt! Igår var jag ju som sagt på gymnasiefest vilket var hur roligt som helst och eftersom jag har typ världens bästa kompisar blev det ju inte mindre bra precis. 
 Idag har jag fikat med mamma på stan och sedan kollat i lite affärer, supermysigt. Sedan gjorde vi kycklingwok med en supergod sweet chili sås till vilket är min nya favoriträtt. Annars har jag bara kollat på netflix och har ni inte kollat in serien "drop dead diva" där så gör det! 
Imorgon hoppas jag på att kunna fota lite, så håll tummarna för bra väder! 
en bild från lillebrors hockeymatch för nån månad sen.
 



GRWM - fest

Ikväll ska jag på gymnasiefest med mina kompisar vilket ska bli så himla kul, speciellt eftersom att jag inte går i samma skola som någon i min förra skola eller så. 
 Så jag tänkte också passa på att spela in en get ready with me när jag gör mig i ordning dock vet jag inte helt säkert om jag gör det med tanke på att jag inte har någon bra lampa i mitt rum och det hinner bli ganska mörkt ute men får testa! 
 På tal om detta får ni väldigt gärna kolla in min förra video där jag pratar om min hudvårdsrutin!
 



fotosugen

Åh så himla tråkigt, fortfarande sjuk. Hade feber inatt och när jag vaknade hade jag sovit med täcke och typ tre filtar på mig plus att jag hade en stor tjocktröja på mig. 
Vaknade iallafall inte förrän runt tolv idag så har inte hunnit göra mycket mer än att kolla på serier på netflix, äta lite och vila men lite senare ska jag och mamma slänga ihop några peaunut butter cups så hoppas dom blir goda!
 



migrän

Vaknade denna morgon med migrän vilket gjorde att jag har mått illa och haft ont i huvudet hela morgonen, blä!
Dock somnade jag runt tio och vaknade för bara nån halvtimme sedan vilket har gjort att jag nu mår mycket bättre! Skönt eftersom jag har planerat att träffa upp Rebecka för lite hockey idag igen, alltid lika roligt. 
  Och eftersom detta är något av en tradition nu haha, kan jag ju inte bara missa det! 
två bilder från stockholm 



RSS 2.0